Advanced SystemCare Free

Objavljeno October 26, 2011 – 11:03 u kategoriji: Razno, Sigurnosni programi, Sistemski programi
 

Advanced SystemCare Free

Advanced SystemCare Free 4 je besplatan set alata koji vam je potreban za održavanje operativnog sistema vašeg računara.

Opcijom “Quick Care” pokrenućete procese kao što su čišćenje registra, skeniranje malware-a, popravljanje i uklanjanje neispravnih prečica, brisanje otpadnih fajlova i brisanje tragova surfovanja. U cilju ubrzanja procesa i smanjivanje potrebe za pokretanje od strane korisnika postoji mogućnost startovanja programa po pokretanju Windows-a.

“Deep Care” opcija dodaje još po neku opciju na “Quick Care”, što uključuje temeljno čišćenje registra, defragmentaciju diska, “Windows vulnerability fix” (skeniranje slabe tačke sistema) i “Passive Defense” za koji nismo baš sigurni čemu služi, kao i opciju “system optimization” sa nekoliko predefinisanih šablona.

Advanced SystemCare Free ima širok spektar alata, ali Quick Care opcija je najmanje efektivna.

Vreme skeniranja vašeg sistema zavisi od opcija koje odaberete, ali čak i Deep Care skeniranje sa svim uključenim opcijama je veoma brzo. Posao se završava za manje od 10 minuta što je odlično za program ove vrste. Većinu resursa uzima novi “scanning engine”, koli može da popravi i do 10 problema istovremeno. Prethodna verzija programa je mogla samo 8.

Nekoliko novih skinova je dodato u verziji 4, zajedno sa novim monitorom performansi (performance-monitoring bar). “Utilities” sekcija je zamenjena sa IOBit barom alata što je malo zbunjujuće. Neke od opcija će vas poslati na IOBit download stranicu kao što je Disk Defragmenter opcija.

Turbo Boost je opcija koju novim korisnicima i manje iskusnim bi preporučili da izbegavaju ili da je koriste veoma oprezno. Ova opcija će isključiti glavne sistemske servise u pokušaju ubrzanja vašeg sistema, što u nekim slučajevima može biti opasno. Na primer Windows Update servis ili prečice na tastaturi (hot keys), mada bi bilo lepše da je ova opcija malo bolje objašnjena od strane samog proizvođača.

Advanced SystemCare Free uključuje i kreiranje Rescue point-a što olakšava vraćanje u prethodno stanje ako niste zadovoljni rezultatom. Manji problem predstavlja otvaranje nekih opcija u novom dok se neke otvaraju u istom prozoru. One koje se otvaraju u istom prozori u gornjem levom uglu imaju dugme back za povratak na prethodnu stranu dok one koje se otvaraju u drugom prozoru izlaze u prvi plani prekrivaju to dugme pa je povratak malo otežan.

Advanced SystemCare Free je veoma dobar set alata ali ipak mu je potrebno malo više informacija o tome do kakvih promena u sistemu se došlo.

Sistemska zahtevnost:
Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/Win 7

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (20 ocena, prosečno: 4.65 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

9 komentara

 1. Milos Stojic
  October 27, 2011 u 15:54 | Link

  Veoma rado bih komentarisao ponudjeni novi program Advanced System Care Free, ali jos neznam kako izgleda, jer u nekoliko pokusaja da ga skinem doziveo sam neuspeh i stalno prikazuje neku gresku. Proverite o cemu se radi?

 2. October 27, 2011 u 22:33 | Link

  Poštovani,

  Upravo smo proverili link koji smo dali uz tekst i nismo naišli ni na kakav problem, program smo skinuli i instalirali bez problema. Da bi vam dalje pomogli pošaljite nam detaljniji opis greške koju vam sistem prijavljuje.

  Pozdrav

 3. Milan
  October 6, 2013 u 21:47 | Link

  Dobar je program, ja ga vec 2 godine koristim i to sa key sam skinuo. Radi sve kako treba. Pozzz

 4. Mario
  January 22, 2014 u 00:16 | Link

  Imam neki program koji ne mogu da ga obrisem na control panel, dvix player taj program ne mogu da ga obrisem. Sa kojim programom mogu da ga brisem?

 5. January 23, 2014 u 11:47 | Link

  Skinite program Revo Uninstallerbesplatniprogrami.org/revo-uninstaller – On baš služi za temeljnu deinstalaciju programa sa Windows-a.

 6. Čedo Vaslić
  January 29, 2014 u 20:42 | Link

  REVO UNINSTALER je stvarno odličan program za uklanjanje odnosno deinstaliranje programa ,ja ga koristim već duže vrijeme..,koristim ovaj sa ovog sajta koji je besplatan ,a skinuo sam i Revo Uninstaler Pro v3.0.7 ,doduše krekovan serijal ali i jedan i drugi su bezprekorno dobri i naravno na srpsko-hrvatskom je jeziku što naprimjer meni mnogo olakšava rad…

  Predlažem da ga instaliraš,ODLIČAN JE.

 7. Sreten
  June 22, 2014 u 10:06 | Link

  Na racunaru mi se non stop pojavljuje prozor: SafetyNut menager has encountered a problem and needs to close. Imam opciju da pošaljem error report ili don’t send, ali sta god da kliknem ponovo se pojavljuje. Imam instaliran Advanced System Care, medjutim nije mogao rijesiti ovaj problem. Amater sam u ovome, jel ovo virus ili sta drugo i kako da uklonim. HVALA

 8. Srki
  December 22, 2014 u 20:31 | Link

  Dodaj.rs/f/39/du/o2GaYMH/img0052.jpg – Ovo mi izlazi vec 200 puta kad upalim komp. Znaci podje da digne sistem i samo to izadje, moram da resetujem komp pa tek onda udje u sistem. Sta da radim?

 9. Adem
  February 4, 2015 u 21:24 | Link

  Dobar je program!

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*