Angry Birds

Objavljeno March 10, 2015 – 20:57 u kategoriji: Igrice
 

Angry Birds

Besplatna igrica Angry Birds, jedna od najpopularnijih igrica na Android i iOS platformama, dostupna je i na PC računarima preko Google Chrome browsera. Simpatičnim likovima i jednostavnim pravilima ova igrica je zarazila milione širom planete.

Igra je zasnovana na maštovitoj priči. Zla zelena prasad otela su ptičja jaja i odnela ih u nepoznatom pravcu. Ljutite ptičice kreću u pravedničku osvetu i u spasavanje svog potomstva. Prasad su zaklonjena u kućicama izrađenim od leda, drveta, metala i sličnog materijala. Preciznim ispaljivanjem ptičica iz velike praćke potrebno je pogoditi krhki deo konstrukcije kako bi se srušilo njihovo skrovište.

Kako igra napreduje, bitke postaju sve teže i od vas se zahteva da smišljate adekvatne taktike za pobedu. Posle svake borbe dobijate određeni iznos blaga na osnovu broja zvezdica, koje su merilo vaše efikasnosti i koliko ste oštećeni u bici. Ukoliko ipak zastanete na nekom nivou, postoji mogućnost da kupite Mighty Eagle, najmoćniju pticu koja vam omogućava da pređete prepreku.

Kako bi se upustili u avanturu sa ljutim ptičicama potrebno je da otvorite link: chrome.angrybirds.com preko Google Chrome browsera. Potom, trebate da se prijavite pomoću svog Google Account-a (ukoliko nemate Google Account, potrebno je da se registrujete). Nakon toga, ostaje vam samo da izabere neku od epizoda Angry Birds-a. Igricu možete da igrate i offline modu, tj. bez Internet konekcije, dodavanjem Angry Birds extenzije u Google Chrome browseru, koja će vam odmah na početku biti ponuđena.

Ukoliko do sada niste imali prilike da probate ovu igricu, toplo vam preporučujemo da to učinite. Sa simpatičnom grafikom i humorističkim detaljima ova igrica će vas svakako opustiti i zabaviti.

Sistemska zahtevnost:

Google Chrome browser

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (6 ocena, prosečno: 4.83 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

2 komentara

  1. Ferika
    March 16, 2015 u 08:58 | Link

    Imam stariji mobilni telefon, Nokia 2730 classic, pa ne mogu da gledam mp4 i 3gp video. Imate li nesto za ovaj model?

  2. milos
    September 21, 2015 u 12:57 | Link

    moguli da skinem ovu igricu .

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*