Anim8or

Objavljeno July 3, 2017 – 11:57 u kategoriji: Programi za grafički dizajn
 

Anim8or Prikaz Programa

Anim8or je besplatan program za modelovanje i animiranje 3D objekata. Anim8or je dizajniran tako da omogućava korisniku jednostavno pravljenje animacija. Korisnik interaktivno pravi sve objekte, figure i scene na monitoru računara. Korisnički interfejs je sličan kao kod ostalih programa za dizajn 3D animacija kao što je CAD.

Anim8or je odličan program za početnike zbog svog jednostavnog korisničkog interfejsa i lakoće korišćenja. Anim8or može da radi na skoro svim verzijama Windows operativnog sistema, čak i nekim jako starim. Anim8or takođe zauzima jako malo mesta i ne zahteva instalaciju tako da ga je lako prenositi na USB memoriji. Ovaj program je moćniji nego što izgleda i omogućava korisniku veliki broj opcija.

Kod ovog programa postoje dve trake sa alatkama koje se koriste za sve česte opcije i alate. Traka sa alatkama sa gornje strane služi za opšte komande koje se koriste u skoro svakom delu programa, a sa leve strane se menja u zavisnosti šta korisnik trenutno radi. Postoji takođe u vrhu još jedna traka sa opštim opcijama koja se ne koristi toliko često ali je neophodan deo programa.

Anim8or Prikaz Rada u Programu

Na zvaničnom veb sajtu ovog programa postoji napisan tutorijal za svakog korisnika koji želi da nauči da koristi ovaj program. Anim8or je idealan za korisnike koje žele da se bave 3D animacijama ali nisu sigurni od kog programa da počnu.

Sistemska Zahtevnost:

Windows 95/98/Me/NT/2000/XP

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*