Autoruns

Objavljeno November 23, 2015 – 15:15 u kategoriji: Sistemski programi
 

Autoruns

AutoRuns je besplatan program za upravljanje programima i procesima koji se aktiviraju prilikom podizanja operativnog sistema.

Autoruns dolazi u portabilnoj verziji koja vam omogućava da koristite ovaj program bilo gde, bez potrebe prethodne instalacije. Dovoljno je samo da raspakujete njegovu ZIP datoteku kako bi bio spreman za koriščenje.

Interfejs ovog programa podeljen je na nekoliko sekcija, među kojima su: Windows Explorer, Internet Explorer, Scheduled Tasks, Services, Drives, Codecs, Boot Execution, Image Hijacks, App Initialization objects, KnownDLLs, Winsock Providers, Print monitors, LSA, Network providers, Sidebar Gadgets itd. Prva sekcija po redu Everything, prikazuje sve prikupljene informacije iz svih pojedinačnih sekcija.

Prikupljene informacije su prikazane u vidu liste, koja sadrži imena stavki, njihove opise, nazive kompanija koja stoje iza njih, kao i lokaciju na hard disku na kojoj su smeštene.

Program vam nudi mogućnost da onemogućite ili uklonite određenu stavku iz liste, dostavite je na analizu, otvorite je u registru ili Windows Exploreru, potražite više informacija o njoj na internetu. Ukoliko želite da sačuvate prikupljene informacije možete to učiniti .txt ili .arn formatu.

Autoruns je koristan alat za održavanje operativnog sistema, koji je pritom jednostavan za korišćenje i besplatan za krajnjeg korisnika. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 3.50 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*