Aaron Stewart Batch File Rename

Objavljeno July 23, 2011 – 20:47 u kategoriji: Poslovni programi, Razno
 

Aaron Stewart Batch File Rename

Aaron Stewart Batch File Rename je besplatan program za automatsko preimenovanje velikog broja fajlova istovremeno. Moćan, bezbedan, jednostavan, besplatan i brz, opis je ovog malenog veoma korisnog programa.

Koliko vam je potrebno pravila (rules) pri preimenovanju fajlova toliko ih možete iskombinovati sa punim pregledom (preview) i čak rollback-om ako je potrebno. Pravila se mogu sačuvati u setu pravila za kasniju lakšu upotrebu, uvesti i izvesti (import i export) i sačuvati kao skripta za automatsko startovanje. Program podržava konflikt kontrolu kao i veoma dugačka imena fajlova (32,000 karaktera).

Pravila uključuju dodavanje/uklanjanje teksta i brojeva, zamena teksta, brojeva i datuma, MP3 i EXIF tagove dodavanje i uklanjanje dodatnog razmaka kao i promenu velikih u mala slova i supotno.

Ako radite svakodnevno sa gomilom fajlova kojima menjante imena, Aaron Stewart Batch File Rename je pravi spas za vas. Program specijalno preporučujemo korisnicima koji barataju sa hiljadama MP3 fajlova, uštedeće vam ekstremeno mnogo vremena.

Sistemska zahtevnost:
Windows XP/2003/Vista/Server 2008/Win 7

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*