Belarc Advisor

Objavljeno March 15, 2015 – 19:25 u kategoriji: Razno, Sistemski programi
 

Belarc Advisor

Belarc Advisor je besplatan program koji prikuplja i prikazuje sve informacije o vašem Windows operativnom sistemu, instaliranim programima i samom računaru (komponentama). Pomoću ovog programa možete da saznate detaljne informacije o vašem hardveru, softveru, mrežnom uređaju, internet konekciji, zaštiti od virusa, sigurnosnim propustima, raspoloživim apdejtovima i sistemskim zakrpama.

Belarc Advisor je jednostavan za korišćenje. Prilikom pokretanja izvršnog fajla automatski vrši skeniranje vašeg računara. Prikupljene informacije prikazuje u jednom html fajlu, koji otvarate pomoću web browsera. Kreiran izveštaj je podeljen na nekoliko sekcija što omogućava bolji vizualni pregled. U njemu možete pronaći sve informacije, počev od verzije biosa, serijskih brojeva, brzine i kapaciteta računarskih komponenti, pa sve do aktivnih korisničkih naloga, softverskih licenci itd.

Na početku ovog izveštaja prikazaće vam se System Security Status. U ovom odeljku možete da vidite postignut rezultat vašeg računara na CIS benchmarku. Veča ocena predstavlja veću sigurnost računara tj. manju ranjivost vašeg sistema.

Ako ste zaboravili ili izgubili serijski broj za neki od programa koji imate instaliran na računaru, pomoću ovog programa ga možete pročitati i prekopirati na sigurno mesto. Belarc Advisor čita i prikazuje serijske brojeve (licence) za sve instalirane programe, kao što su: Windows, Adobe Photoshop, Microsoft Office itd.

Uz pomoću simbola i linkova ka objašnjenjima pojedinačnih stavki, Belarc Advisor vam pomaže da razumete sve izlistane informacije. Ukoliko želite da znate sve detalje o vašem računaru, preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Napomena: Besplatna verzija Belarc Advisor-a je nemenjena isključivo za ličnu upotrebu. Upotreba u poslovne svrhe nije dozvoljena.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*