Besplatan Microsoft Office

Objavljeno April 22, 2013 – 09:44 u kategoriji: Internet programi, Poslovni programi, Uputstva
 

Besplatan Microsoft Office Word

Besplatan Microsoft Office paket programa za kućnu i poslovnu upotrebu. Zvuči nelogično, navikli smo da reči “besplatno” i “Microsoft” obično ne idu zajedno u istoj rečenici.

Međutim, u ovom slučaju, Microsoft daje svoj Office paket potpuno besplatno. Jedina “začkoljica” je da bi ste koristili ovaj besplatan Office paket, morate imati stalnu Internet konekciju.

Ovo online izdanje Microsoft Office paketa, u potpunosti je identično kao trenutno najnovije offline izdanje Office-a (redovno se ažurira, kada izađe nova vezija offline izdanja, menja se i online izdanje). Trenutno online izdanje izgleda kao Office 365.

Kako do besplatnog Office paketa?

Potrebno je napravite nalog na Microsoft OneDrive mreži, prilikom registracije, možete koristiti već postojeću email adresu, ili možete otvoriti novi nalog. Po kreiranju naloga, dobićete čak 8GB prostora za online skladištenje svojih dokumenata.

Da napravite novi nalog na OneDrive-u, kliknite na sličicu OneDrive-a ispod:

Microsoft OneDrive

U ovom online izdanju office-a dobijate:

 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • OneNote

Svi iznad navedeni programi su u verziji Microsoft Office 2010, a podržani su dokumenti i iz svih prethodnih verzija Office-a: Office 98, Office 2003, Office 2007.

Na ovo online izdanje Office-a možete da uploadujete već postojeća dokumenta iz svog računara i da ih menjate, a možete i da krerate nove dokumete. Sve što kreirate, možete da čuvate online, da odšampate ili downloadujete na svoj računar. Online dokumenta možete organizovati po folderima radi lakšeg snalaženja. Svojim dokmetima možete pristupiti sa bilo kog uređaja koji ima pristup Internetu(računar, tablet, smartphone).

Koristeći Microsoft OneDrive dobijate sve funkcije Microsoft Office-a, bez ikakve instalacije i podešavanja. Ovaj office je legalan, besplatan za upotrebu i potpuno identičan onome koji se instalira na računar. Dokumenti koje kreirate će biti isti, imaće iste ekstenzije (.docx, .pptx, .xlsx).

Ovaj besplatan Microsoft Office paket je sjano rešenje za sve one koji imaju stalnu Internet konekciju. Oni koji nemaju stalan pristup Internetu, a potreban im je Office paket, neka probaju sjajnu zamenu za Microsoft Office, potpuno besplatni OpenOffice.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (9 ocena, prosečno: 4.33 od 5)
Loading...Loading...
  Ključne reči: , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

5 komentara

 1. Jelena
  February 16, 2014 u 10:08 | Link

  Kako da skinem besplatno Besplatan Microsoft Office, da li moram da se registrujem na OneDrive, samo ta mogućnost ili može nekako drugačije? Hvala unapred. Hvala Vam na dobrim besplatnim programima.

 2. February 19, 2014 u 16:19 | Link

  Microsoft Office ne možete besplatno da skinete, da bi ste ga koristili, morate besplatno da se registrujete na OneDrive. Ova verzija Office-a radi u cloud-u(online), ne skida se u računar, da bi ste je korstili, morate da imate i stalan pritup Internetu.

  Srdačan pozdrav

 3. Manfred
  February 27, 2014 u 17:27 | Link

  Dakle, ako sam dobro razumeo, mogu da kucam tekst na tabletu (dok sam ulogovan) pa da ga posle prebacim na laptop i štampam?

 4. February 27, 2014 u 17:43 | Link

  Ako kucate tekst u dokumentu koji se nalazi online na OneDrive-u, nemate potrebe da bilo šta prebacujete. Kada završite sa kucanjem, dokument se automatski sačuva na Vašem OneDrive-u. Vi samo sa laptopa trebate da se ulogujete na Vaš OneDrive, otvorite dokument i pustite ga na štampu.

 5. Zlatko
  October 4, 2014 u 23:04 | Link

  Pošto nemam štampač , da li je moguće prebaciti sadržaj npr. prezentacije ili nekog dokumenta na računar sa One Drive-a, a zatim na fleš pa ga odštampati negde? Hvala.

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*