BoxCryptor

Objavljeno September 20, 2015 – 12:10 u kategoriji: Internet programi, Mrežni programi, Sigurnosni programi
 

BoxCryptor

BoxCryptor je besplatan program koji omogućava bezbedni prenos i skladištenje podataka u oblaku (cloud-u). Podržava sve veće online servise, kao što su: Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive i SugarSync.

BoxCryptor funkcioniše tako što kreira virtualni disk na računaru koji šifruje korisničke fajlova na istom pre njihovog prebacivanja u oblak.

Naime, svaki fajl koji se smesti u BoxCryptor particiju automaski dobija jedinstveni ključ koji je generisan na slučajan način. U procesu šifrovanja program koristi simetrični AES-256 i asimetrični RSA šifarski algoritam.

Nakon instalacije, program će prepoznati sve vaše cloud storage foldere i preuzeće ih. Ukoliko ipak to iz nekog razloga ne učini možete ih jednostavno ručno prebaciti.

U podešavanjima ovog programa možete da izaberete da se BoxCryptor podiže zajedno sa vašim operativnim sistemom i da automaski vrši ažuriranja. Ponuđena opcija za šifrovanje naziva fajlova ipak je rezervisana za plaćene verzije ovog programa.

BoxCryptor je definitivno brz, jednostavan i siguran način za uplodavanje vaših podataka na cloud storage-u. Svim ljubiteljima čuvanja podataka u oblaku preporučujemo da isprobaju ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS, Android, iOS

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija BoxCryptor za Windows, da preuzmete verziju za Mac OS, Android ili iOS kliknite OVDE.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*