Brave browser

Objavljeno August 27, 2017 – 15:47 u kategoriji: Programi za pregledanje Interneta
 

Brave LogoBrave je novi i potpuno besplatan internet browser otvorenog koda. Brave je nastao sa namerom da popravi “web” kako bi omogućio korisnicima bezbednije, brže i bolje iskustvo sa internet pretragom. Tim iza ovog browsera je fokusiran na privatnost i performanse. Osnovan je od strane Brendan Eich, koji je zaslužan za stvaranje Javascript jezika i su-osnivanje Mozzila zajednice.

Brave brower ima cilj da blokira sve na internetu što može da uspori i zaustavi vaš stil ali takođe sve što može ugroziti vašu privatnost na vebu. Brave ukljanja sve dosadne i štetne reklame, i ne dozvoljava takozvanim “kolačićima” da dospeju u pogresne ruke. Brave štiti i od štetnih “Malvertising” reklama koje instaliraju malvere na vaš računar.

Brave koristi HTTPS za redirekcije sajtova, ali takođe je integrisan sa celim browserom da obezbedi da njegovi korisnici koriste najsigurnije rute za slanje paketa.

Brave prikaz browsera

Brave nudi napredne opcije za konfiguraciju bezbednosti za svaki sajt posebno. Za uključivanje tih podešavanje sve što treba da uradite jeste da kliknete na ikonicu lava u gornjem-desnom uglu browsera.

Brave prikaz sigurnosnih podesavanja

Sistemska Zahtevnost:

Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*