Bullzip PDF Printer Free

Objavljeno June 20, 2016 – 12:33 u kategoriji: Poslovni programi
 

Bullzip PDF Printer

Bullzip PDF Printer Free je besplatan program za kreiranje PDF dokumenata iz bilo kog programa koji nalazi pod Windows operativnim sistemom.

Nakon instalacije, ovaj program se ponaša kao virtualni štampač na računaru, čime obezbeđuje svoje prisustvo u svim programima koji imaju opciju štampe.

Vrlo je jednostavan za upotrebu. Kada budete želite da snimite neki dokument u PDF formatu, sve što je potrebno da uradite je da u okviru print menija nekog programa selektujete Bullzip PDF virtualni štampač i izaberete opciju štampa. Nakon čega će vam se otvoriti korisnički panel u okviru kojeg možete da definišete naziv, odredište, zaštitu pristupa, kvalitet tog dokumenta itd.

Program je besplatan i za komercijalnu upotrebu do 10 korisnika. U čijem slučaju, on obezbeđuje potpuna legalnost njegovog korišćenja bez ikakvih skrivenih troškova.

Bullzip PDF Printer Free se tokom svog dugogodišnjeg postojanja na tržištu pokazao kao kvalitetno, brzo i jednostavno rešenje za kreiranje PDF dokumenata. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4.50 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*