CCleaner

Objavljeno January 28, 2012 – 18:22 u kategoriji: Razno, Sistemski programi
 

CCleaner

CCleaner je besplatan program za optimizaciju Windows operativnih sistema, uklanjanje privatnih podataka i čišćenje nepotrebnih fajlova.

Program uklanja nekorišćene fajlove sa vašeg sistema i time omogućava da Windows radi brže, a takođe u isto vreme i oslobađa vredan prostor na hard disku.

CCleaner takođe čisti tragove vaših online aktivnosti kao što je Internet istorija(spisak sajtova koje ste posećivali itd.). A povrh svega, program sadrži odličan modul za čišćenje Windows registry-a.

Pitate se verovatno, a šta će meni CCleaner? Odgovor je vrlo jednostavan, u toku svakodnevnog korišćenja računara, surfovanje Internetom, instaliranje raznih programa, kancelarijski posao, pa čak i igranje igrica, na hard disku se stvaraju gomile nepotrebnih fajlova, koje malo po malo zauzimaju prostor i usporavaju vaš sistem. CCleaner vam omogućava da se u svega nekoliko klikova oslobodite svih tih nagomilanih fajlova koji ničemu ne služe. Na taj način ćete osloboditi prostor na hard disku i vaš računar će raditi brže.

Druga bitna nemena ovog programa je brisanje istorije vaših online aktivnosti. Ako želite da niko posle vas ne može da vidi koje ste sve sajtove posećivali i šta ste sve radili online, samo pokrenete CCleaner, obrišete Web history i mirni ste.

Treća mogućnost CCleaner-a, ništa manje bitna od prethodne dve, je optimizacija i čišćenje Windows registry-a. Zašto je ovo toliko bitno? Zato što, ako vam je Windows registry pun bespotrebnih podataka, vaš računar će raditi jako sporo. Kada registry očistite od viška podataka i optimizujete ga, Windows će raditi osetno brže.

CCleaner je sjano, a potpuno besplatno rešenje za redovno održavanje vašeg Windows-a, probajte ga i postaće deo vaše svakodnevnice.

Sistemska zahtevnost:

Windows 2000/XP/Vista/7

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (14 ocena, prosečno: 4.79 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

2 komentara

  1. Milivoj
    January 27, 2013 u 21:50 | Link

    Stranica vam je super! Puno vam hvala na trudu.

  2. Jovan
    January 18, 2015 u 12:19 | Link

    Vrlo koristan sajt. Želim Vam dug život

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*