Chrome Cleanup Tool

Objavljeno February 14, 2016 – 13:32 u kategoriji: Internet programi, Sigurnosni programi
 

Chrome Cleanup Tool

Chrome cleanup tool je besplatan alat za uklanjanje malicioznih sadržaja iz Google Chrome browser-a.

Predstavlja alat koji uspešno izlazi na kraj sa svim sumnjivim ponašanjima Google Chrome browsera, bilo da je to pojavljivanje čudnih reklama, iskačućih prozora (pop-up-ova), dodatnih traka (toolbar-ova) ili nešto slično.

Prilikom preuzimanja i pokretanja, Google cleanup alat automatski će izvršiti skeniranja vašeg računara u potrazi za virusima koji ometaju rad Google Chrome browsera. Po završetku, obavestiće vas o broju pronađenih i rešenih problema.

Ukoliko ipak dobijete povratnu informaciju da nijedan problem nije pronađen, na raspolaganju će vam biti druga opcija, a to je da resetujete Chrome podešavanja. Tom prilikom, ovaj alat će vam resetovati početnu stranicu, stranicu nove kartice i pretraživača, onemogućiti dodatke i otkačiti sve kartice. Takođe, će obrisati druge privremene i keširane podatke, poput kolačića.

Google cleanup tool je mali ali efikasan alat za uklanjanje malicioznih sadržaja koji ometaju rad Google Chrome browsera. Stoga, ukoliko primetite neka sumnjiva ponašanja vezano za navedeni browser preporučujemo vam da ovaj alat isprobate.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*