Clementine

Objavljeno July 31, 2016 – 09:43 u kategoriji: mp3 i Muzički programi
 

Clementine

Clementine je besplatan program za reprodukciju audio i stream sadržaja.

Predstavlja multiplatformski audio plejer baziran na Qt4 Frameworku koji je nastao ugledom na Amaroka 1.4. Otvorenog je koda i može se koristiti na Windows, Mac OS X i Linux operativnim sistemima.

Neke od mogućnosti koji nudi ovaj program su: Pretraživanje i preslišavanje muzičkih biblioteka smeštenih na računaru ili cloud-u, Njihovo jednostavno organizovanje i uređivanje (postavljanje omota, tagova itd.), Slušanje radio i reprodukciju muzike sa online servisa, poput Last.fm, SomaFM, Jamendo i Icecast itd., Prekodiranje muzike u MP3, Ogg Vorbis, Ogg Speex, FLAC ili AAC format, Jednostavno prebacivanje na USB Flash memoriju, Android i iOS uređaje i slično.

Poseduje jednostavan i intuitivan korisnički interfejs koji se sastoji od tri glavne celine. U levoj celini smeštene su opcije koje se tiču pregleda numera i dodatnih informacija, u centralnom delu sam pregled, dok su u desnom delu smeštene muzičke liste.

Clementine predstavlja jedan od boljih i za korišćenje lakših plejera sa velikim brojem opcija, koje mogu zadovoljiti potrebe svakog korisnika. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS X, Linux

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*