Dextop

Objavljeno August 27, 2015 – 11:16 u kategoriji: Programi za Desktop
 

Dextop

Dextop je besplatan program za pravljenje dodatnih, virtualnih, radnih površina na računaru.

Ukoliko istovremeno radite sa većim brojem programa a pritom vam organizovanost njihovih prozora od velikog značaja, onda je Dextop pravo rešenje za vas.

Naime, on vam omogućava da svoju radnu površinu povećate i razdelite na najviše 20 delova. U podešavanjima ovog programa, kojim pristupate iz System Tray-a, možete da definišite detaljna pravila ponašanja za svaki desktop i za sve aktivne prozore. Možete da podesiti rezoluciju, postavite lozinku, eventualne zvuke za pristup i napuštanje radne površine, kao i pozadinu (wallpaper) za svaki od njih. Takodje, Dextop vam nudi mogućnosti da definišete razne prečice na tastaturi.

Za pregled kreiranih radnih površina na raspolaganju su vam opcije Windows Catalogue i Full-Screen Preview. Windows Catalogue vam tabelarno prikazuje sve aktivne programe i prozore uz mogućnost njihovog listanja po radnim površinama, dok vam Full-Screen Preview prikazuje sve desktope na jednom ekranu.

Dextop je zaista moćan alat za kreiranje i manipulisanje radnim površinama. Postoje i brojni plug-in dodaci sa kojima možete još više da povećate funkcionalnost ovog programa. Svim korisnicima koji su u potrazi za softverom ove vrste toplo preporučujemo da ga isprobaju.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*