Disconnect

Objavljeno June 25, 2015 – 11:27 u kategoriji: Internet programi, Programi za pregledanje Interneta, Sigurnosni programi
 

Disconnect

Disconnect je besplatan alat koji vam omogućava da se otarasite dosadnih reklama, trackera (pratilaca) i drugih malicioznih sadržaja dok surfujete internetom koristeći Mozilla Firefox browser.

On predstavlja malu ekstenziju, koja se nakon preuzimanja smešta u toolbar-u navedenog browser-a.

Prilikom otvaranja bilo koje stranice prikazaće vam broj blokiranih online upita i zahteva. Klikom na njegovu ikonicu možete da vidite i detaljniju statistiku. Ona vam daje na uvid koje su to stavke od kojih vas odbranio, kao i koje kompanije su pokušale da vam nametnu njihov sadržaj ili prate vaše kretanje na sajtu itd. Čekiranjem ili de-čekiranje određenih polja upravljate njima.

Disconnect neće usporiti vaše surfovanje. Naprotiv, kako automatski blokira navedene sadržaje omogućava i brže učitavanje svih stranica, a koliko ste vremena uštedeli njegovim korišćenjem takođe možete da vidite klikom na ovu ekstenziju.

Disconnect je zaista odličan dodatak za Mozilla Firefox browser. Svim korisnicima ovog browser-a toplo preporučujemo da ga isprobaju.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 4.80 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*