Auslogics Disk Defrag

Objavljeno November 16, 2010 – 10:02 u kategoriji: Razno, Sistemski programi
 

Auslogics Disk Defrag

Defragmentacija diska je uvek bio proces koji smo svi izbegavali, Auslogics Disk Defrag će to uspešno promeniti. Besplatan, jednostavan, a tako brz i efikasan, njegov nenatrpan interfejs ne može biti jednostavniji za upotrebu. Izaberite hard disk iz padajućeg menija i Disk Defrag u trenutku pokazuje veličinu diska, upotrebljen i prazan prostor.

Jednim klikom započinje se proces defragmentacije koji je grafički jasno prikazan. Mapa sektora uredno i jasno pokazuje koliko diska je fragmentovano, razbacano, ili slobodno. Kako proces odmiče defragmentovani sektori postaju plavi. Program je veoma brz, čak i na starijim Windows XP operativnim sistemima. Program takođe sadrži i automatsku defragmentaciju, što znači da ga možete podesiti kada i koliko često želite da program sam obavi svoj posao, a vi na to treba samo da zaboravite, Auslogics Disk Defrag će raditi za vas.

Korisni HTML izveštaj izlazi nakon svake defragmentacije. Konačni izveštaj prikazuje sve fajlove koji su defragmentovani, dok detaljna lista defragmentacije izlazi za svaki fajl. Sistem administratori ga obožavaju zbog svoje brzine i jednostavnosti.

Sistemska zahtevnost:

 • Windows XP
 • Windows 2003
 • Windows Vista
 • Windows Server 2008
 • Windows 7

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

2 komentara

 1. Marko
  May 20, 2014 u 21:42 | Link

  Da li moze da prepozna SSD i zaustavi defragmentaciju. SSD ne sme da se defragmentuje pa zato pitam. Ja bih voleo da postavim da sam defragmentuje kada ja to zelim, ali ako ne prepoznaje SSD onda ce samo da mi napravi stetu. Hvala na odgovoru unaped.

 2. May 22, 2014 u 09:28 | Link

  Program nema mogućnost da automatski detektuje SSD disk, ali ga možete ručno podesiti. Program ima opciju da se podesi za svaku particiju posebno kada i da li da je defragmentuje.

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*