DShutdown

Objavljeno October 30, 2016 – 18:59 u kategoriji: Programi za Desktop
 

DShutdown

DShutdown je besplatan program za automatsko uključivanje i isključivanje lokalnog ili udaljenog računara.

Predstavlja praktičan alat sa kojim korisnicima mogu jednostavno da definišu uslove nakon kojih će se na njihovom računaru izvršiti neka od izabranih funkcija, kao što je na primer isključivanje, resetovanje računara, odjava korisnika, ulaska računara u Stand By ili Hibernate režim i tako dalje.

Što se tiče uslova i samog rada računara, on može biti ograničen tajmerom, tačno definisanim vremenom, promenom boja piksela na ekranu, prestankom internet aktivnosti, prestankom aktivnosti na desktopu, radom nekog programa i slično.

Kada su dodatne opcije u pitanju, DShutdown može da obavi i terminaciju određenih aplikacija i procesa, može da pošalje e-mail sa generisanim LOG fajlom na unapred definisanu adresu.

Program dolazi u portabilnom izdanju, tako da njegovo korišćenje nije uslovljeno prethodnom instalacijom već samo pokretanjem izvršnog .exe fajla.

DShutdown predstavlja mali alat koji svoj posao, automatsko uključivanje i isključivanje računara, obavlja veoma dobro. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 4.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*