Fences

Objavljeno February 25, 2011 – 22:51 u kategoriji: Poslovni programi, Programi za Desktop, Razno
 

Fences

Ako vam mesta na desktopu ponestaje od silnih ikonica i ako vam prenatrpanost usporava rad, pravo oružije za to predstavlja mali programčić po imenu Fences.

Ovaj mališa brzo i lako organizuje vaše ikonice u zasebne prozore na vašem desktopu automatski ili manualno. Obeležavanje prozora pomoći će vam u kategorizaciji programa, slika ili fajlova. Možete birati grupe i po svrsi. Kakvom god logikom da se vodite, ikonice ćete moći da ređate principom prevuci i ostavi (drag and drop) u svaki prozor gde god poželite na vašem desktopu.

Prozorima lako možete menjati dimenzije. Skrol bar se pojavljuje ako na prozoru imate više ikonoce nego što može da se prikaže. U svrhu sortiranja ikonica, “pametno” možete sakriti ikonice kompletno duplim klikom na desktop, a isto tako duplim klikom vraćate ikonice na svoje mesto. Fences dozvolja i odabir ikonica koje će biti izuzete iz procesa “pametnog” sakrivanja. Alatom za prilagođavanje (customization tool) možete menjati kolor šemu ili praviti “sliku” (snapshoot) vašeg desktopa u slučaju da želiti menjati između prethodnog rasporeda i sadašnjeg bez ponovnog ređanja.

Mana programa je jedino u tome što po našem mišljenju ima malo više koraka u pravljenju prozora i što ne možete unapred definisati pravila za određene fajlove za automatsko smeštanje u određene prozore. Ali generalno, program je odličan za rasterećivanje vašeg desktopa, s toga bi ga preporučili svima onima kojima je desktop postao tesan ili jednostavno onima koji vole uredan desktop.

Sistemska zahtevnost:
Windows XP/Vista/Windows 7

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (9 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Jedan komentar

  1. vukasin
    August 23, 2014 u 11:17 | Link

    da li moze na window xp

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*