Franz

Objavljeno April 16, 2017 – 11:51 u kategoriji: Internet programi, Programi za chat, Razno
 

Franz

Franz je besplatan program za razmenu poruka koji objedinjuje sve chat aplikacije na jednom mestu.

Predstavlja takozvani messenger koji vam omogućava da u isto vreme četujete kroz različite profile, na primer Facebook, WhatsApp, Skype, u istoj desktop aplikaciji.

Pored navedenih, chat servise koje još podržava su: Slack, LinkedIn, WeChat, HipChat,  Chat Grape, Discord, Gmail, Microsoft Outlook, Yahoo! Messenger, Google Hangouts, TweetDeck, Steam Chat,  GroupMe, Telegram itd.

Vrlo je jednostavan za upotrebu. Nakon što instalirate program, dobićete mogućnost da odaberete sve aplikacije koje želite da povežete sa Franz-om. Zatim, u zavisnosti od odabranih aplikacija i vrste logovanja dalje će vam biti zatraženo da unesete broj telefona, e-mail, username, password ili nešto slično, kako bi završili proces autentifikacije.

Interfejs ovog programa je osmišljen da poprima izgled svake aplikacije u kojoj se trenutno nalazite. Svim aplikacijama možete da pristupite klikom na njihove jezičke (tabove) koji su smešteni ispod „tool bar-a“.

Imaju u vidu sve navedeno, Franz zaista radi odličan posao kad je u pitanju povezivanje svih chat aplikacije na jednom mestu. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste, onda vam preporučujemo da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Linux, Mac OS

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*