Google Nik Collection

Objavljeno March 27, 2016 – 12:41 u kategoriji: Programi za obradu digitalnih fotografija
 

Google Nik Collection

Novost koja će obradovati sve ljubitelje fotografija je ta da je profesionalni softver za manipulaciju i obradu sliku pod nazivom Nik Collection od sada potpuno besplatan.

Naime, vlasnik navedenog softvera Google, odlučio je da svim korisnicima pokloni čuvene Nik Collection alate za obradu fotografija koji se nalaze na tržištu gotovo dvadeset godina i čija je poslednja vrednost bila 149 dolara. Pored toga što je ponudio ovaj sjajan set alata besplatno, Google je radi ravnopravnosti odlučio da vrati novac svim korisnicima koji su ovaj softver kupili u 2016. godini.

Tako da, sada svi profesionalni fotografi, entuzijasti i ljubitelji fotografija mogu besplatno uživati u korišćenju sledećih alata: Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, HDR Efex Pro, Sharpener Pro i Dfine. Koji obezbeđuju širok spektar obrade fotografija, njenih karakteristika, uključujući filtriranje, retuširanje, ispravljanje, podešavanje boje i tonaliteta, HDR-a, oštrenja slike, smanjenje buke i još mnogo toga.

Ukoliko ste i vi jedan od njih, preporučujemo vam da ne čekate već da odmah preuzmite ovaj profesionalni softver za manipulaciju i obradu fotografije – Google Nik Collection potpuno besplatno.

Sistemska zahtevnost:

Windows Vista/ Windows 7/ Windows 8 / Mac OS X 10.7.5 – 10.10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (9 ocena, prosečno: 4.22 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

3 komentara

 1. Zoran
  May 4, 2016 u 09:18 | Link

  Instalacija protekla bey problema, ali programa nema, niti ima bilo kakav exe fajl osim uninstal programa. Tako da je besmisleno skidati, to nije kompletno i ne radi.

 2. CrazyRabbit
  November 10, 2016 u 21:02 | Link

  Ne funkcionise na win 10

 3. Pazi
  January 28, 2017 u 03:58 | Link

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*