Gravit

Objavljeno April 19, 2016 – 14:48 u kategoriji: Programi za grafički dizajn
 

Gravit

Gravit je besplatan program za dizajn i vektorsko crtanje.

Predstavlja odličnu, a besplatnu zamenu za Adobe Illustrator i Fireworks. Za korišćenje ovog programa vam je potrebna samo internet konekcija, web browser i besplatan nalog na sajtu gravit.io.

Gravit sadrži sve alate koji su potrebni za osnovni i napredan rad, uključujući: alate za selektovanje (group, merge, split, clip), kreiranje (text, pen, line, bezigon, shape), transofrmisanje, za kontrolu boja i pregleda itd.

Prilikom kreiranje novog dokumenta, na raspolaganju vam je veliki broj predefinisanih šablona (templejta), koji su prilagođeni raznim društvenim mrežama, mobilnim telefonima, sajtovima, blogovima itd. Naravno, pored toga, Gravit vam omogućava i da samostalno postavljate dimenzije za projekte. Po završetku, svoj projekat možete snimiti u JPG, PNG i SVG formatu, ili ga možete sačuvati na njihovom sajtu.

Gravit predstavlja moćan online alat za dizajniranje i vektorsko crtanje. Svim korisnicima koji su u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo da isprobaju ovu besplatnu online aplikaciju.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*