GreenShot

Objavljeno December 27, 2016 – 12:37 u kategoriji: Programi za Desktop
 

GreenShot

GreenShot je besplatan program, otvorenog koda, za kreiranje i uređivanje screenshot-ova.

Predstavlja alat koji omogućava korisnicima da na veoma jednostavan i brz način kreiraju slike aktivnog prozora, određenog dela ekrana, dela koji se skroluje ili kompletnog desktopa. Zatim, da te iste slike jednostavno urede pomoću ugrađenog grafičkog editora koji, između ostalog, nudi opcije za dodavanjem naslova, pojedinih beleške, strelica, zamućivanje određenih delova, isecanje itd.

Slike koje su kreirane pomoću ovog programa mogu se direktno sačuvati u BMP, JPG, PNG, TIFF, ICO, GIF formatu, poslati na štampanje, priložiti u mejlu, eksportovati u Wordu, Excelu, PowerPointu i u drugim programima koji su deo Microsoft Office paketa.

U podešavanjima ovog programa možete da postavite prečice na tastaturi za raspoložive funkcije koje vama odgovaraju, da odabere kvalitet slika koji želite, podrazumevani format, skladišni folder i slično.

GreenShot je mali alat koji svoj posao, kreiranje i uređivanje screenshot-ova, obavlja na zadovoljavajućem nivou. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*