H2testw

Objavljeno May 4, 2016 – 14:34 u kategoriji: Sistemski programi
 

H2testw

H2testw je besplatan program za proveru brzine i pravog kapaciteta USB Flash memorije ili memorijske kartice.

U pitanju je portable verzija, dakle program se ne instalira. Kada skinete njegovu ZIP datoteku dovoljno je samo da je raspakujete u željeni direktorijum kako bi program bio spreman za korišćenje.

Njegova upotreba je krajnje jednostavna. Nakon pokretanja i odabira prenosivog medijuma, ostaje vam da izaberete veličinu memorijskog prostora za testiranje (kompletan medijum ili proizvoljnu vrednost), zatim opciju “Write+Verify”.  Nakon toga, program će započeti proces testiranje i po završetku podneće vam izveštaj o krajnjim granicama stvarnog kapaciteta testiranog medijuma, veličini lažiranog memorijskog prostora i srednjoj brzini čitanja i pisanja podataka na njemu.

H2testw testiranje vrši upisivanjem serije podataka na USB Flash memoriju ili memorijsku karticu sve dok ne ispuni njen kapacitet, zatim proveravanjem postojanosti tih upisanih podataka. Na taj način vrlo precizno pronalazi stvarni kapacitet bilo kog memorijskog uređaja.

H2testw je mali ali koristan alat za proveru brzine i pravog kapaciteta USB Flash memorije ili memorijske kartice. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*