HeavyLoad

Objavljeno October 2, 2016 – 14:23 u kategoriji: Sistemski programi
 

HeavyLoad

HeavyLoad je besplatan program za stresiranje hardverskih komponenata računara.

Poseduje intuitivan korisnički interfejs, koji je obogaćen različitim dijagramima za grafički prikaz raspodele resursa. Na njima se mogu videti opterećenje procesora, potrošnja radne memorije, kao i stanje slobodnog prostora na hard disku.

Program raspolože sa nekoliko testova za stresiranje koji se po difoltu obavljaju kontinualno, ali se mogu vremenski ili po pojedinačnim uslovima ograničiti. Naime, mogu se ograničiti na osnovu broja jezgara, brzine memorije, slobodnog skladišnog prostora i tome slično.

Pored lažnog stresiranja procesora i grafičke kartice, pomoću alokacije memorije, pisanje podataka u privremeni fajl, TreeSize testa koji u isto vreme pristupa velikom brojem fajlova može se stresirati i hard disk, kao i druge komponente računara.

Dostupan je za 32-bitnu i 64-bitnu verziju sistema, kako u klasičnom tako i u portabilnom izdanju gde upotreba programa ne zahteva prethodnu instalaciju.

HeavyLoad je mali ali moćan alat za stresiranje hardverskih komponenata računara. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 3.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*