HJ-Split

Objavljeno April 9, 2015 – 16:18 u kategoriji: Poslovni programi, Razno
 

HJ-Split

HJ-Split je besplatan program koji vam omogućava da rastavite fajl bilo koje vrste i veličine na manje delove, kao i da delove od nekog rastavljenog fajla ponovo spojite u prvobitnu celinu.

HJ-Split je veoma koristan alat, koji vam itekako može poslužiti prilikom prenosa ili uploadovanja fajlova na mestima gde ste ograničeni veličinom.

HJ-Split je vrlo jednostavan za korišćenje. Prilikom pokretanja izvršnog fajla biće vam prikazane četiri glavne funkcije: Split, Join, Compare, Checksum.

Kako bi izvršili rastavljanje nekog fajla potrebno je da pokrenete HJ-Split i da izaberete opciju Split. Potom, da izaberete fajl koji želite da podelite, izaberete lokaciju i odredite veličinu svakog dela.

Kada se fajl rastavi na manje delove, ti manji delovi će imati ekstenziju: .001, .002, .003 itd.

Da bi ste spojili delove nekog fajla, potrebno je pokrenete HJ-Split i da izaberete opciju Join. Zatim da izaberete prvi deo rastavljenog fajla (onaj sa ekstenzijom .001), a program će automatski pronaći i ostale delove koji moraju da se nalaze u istom folderu kao i prvi fajl.

Opcija Compare i Checksum vam omogućava da uporedite originalni fajl sa fajlom na kojem ste prethodno izvršili spajanje. Checksum to čini ispisavanjem MD5 vrednosti, što može biti veomo korisno u slučaju proveravanja autentičnosti fajlova preuzetih sa različitih lokacija.

HJ-Split je mali, ali veoma efikasan program. Dolazi kao jedan .exe fajl i ne zahteva nikakvu instalaciju. Ukoliko vam je potreban besplatan program za brzo i jednostavno rastavljanje fajlova na manje delove i njihovo ponovno sastavljanje, onda je ovo pravo rešenje za vas.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*