HWiNFO

Objavljeno February 4, 2016 – 14:20 u kategoriji: Sistemski programi
 

HWiNFO

HWiNFO je besplatan program koji pruža detaljne informacije o hardverskim komponentama računara.

Dostupan je za 32-bitnu i 64-bitnu verziju sistema, kako u klasičnom tako i u portabilnom izdanju gde upotreba programa ne zahteva prethodnu instalaciju.

Upravljački interfejs ovog programa je pregledan i veoma sadržajan. U okviru njega možete naći najdetaljnije informacije o vašoj matičnoj ploči, grafičkoj kartici, procesoru, memoriji, hard disku, monitoru, mrežnom adapteru itd.

Kodno ime procesora, broj jezgara, tip podnožja, podržani setovi instrukcija, radna frekvencija, količine i tip radne memorije, oznake proizvođača, verziju BIOS-a, tip magistrale za komunikaciju su same neke od stvari koji možete videti u okviru panela ovog programa.

Sve prikupljene informacije o komponentama pomoću ovog programa mogu se snimiti u nekoliko tipova izveštaja, za analiziranje, štampanje i slično.

Za HWiNFO možemo slobodno reči da je veoma temeljen program, kao nijedan iz njegove klase. Svim korisnicima koji žele da saznaju skoro sve o hardverskim komponentama kojim poseduju toplo preporučujemo da ga isprobaju.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija HWiNFO za 32-bitni Windows koja zahteva prethodnu instalaciju, da preuzmete portabilnu ili 64-bitnu verziju kliknite na neku od predloženih opcija:

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*