IceCream Screen Recorder

Objavljeno May 19, 2015 – 08:41 u kategoriji: Programi za Desktop, Razno, Video
 

IceCream Screen Recorder

IceCream Screen Recorder je besplatan program za snimanje aktivnosti na desktopu u vidu slika (screenshot-ova) ili video zapisa.

IceCream Screen Recorder je vrlo jednostavan za upotrebu. Pre početka bilo kog procesa snimanja zahtevaće se od vas da proizvoljno definišete površinu na kojoj će to izvršiti. Nakon toga, program vam daje mogućnost da crtate, ubacujete tekst, strelice u obeleženi prostor. To može da vam znatno olakša posao prilikom prezentovanje i objašnjavanja stvari u video tutorijalima.

Fotografije napravljene u ovom programu možete da sačuvate u PNG ili JPG formatu, kao i da  direktno prebacite u cloud okruženje, čime dobijate link odakle možete jednostavno da podelite sliku sa svojim prijateljima na Facebook-u, Twitter-u, Google+ itd. Što se tiče video zapisa, oni mogu samo da se čuvaju lokalno tj. na računaru u MKV formatu.

U podešavanjima ovog programa možete da postavite prečice na tastaturi za raspoložive funkcije koje vama odgovaraju. Zatim, možete da podesite da prilikom snimanja video zapisa ikonice na desktopu i strelica miša budu sakriveni, a tu je i opcija za podešavanje zvuka.

Ukoliko vam je potreban jednostavan i lak za korišćenje, program za snimanje desktopa, onda je IceCream Screen Recorder odlično rešenje za vas.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 2.40 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Jedan komentar

  1. Ivan
    June 20, 2017 u 15:40 | Link

    Maksimalno trajanje snimka je 5 minuta, ako hoćete duže mora da se plati…

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*