iMesh – program za besplatno skidanje muzike

Objavljeno October 18, 2010 – 23:54 u kategoriji: mp3 i Muzički programi
 

iMesh logoiMesh je program za razmenu fajlova među korisnicima (peer-to-peer), koji vam potpuno besplatno omogućava da pronađete, preuzmete, podelite i objavite audio i video fajlove. Funkcioniše tako što instalirate iMesh program na svoj računar, registrujete besplatan nalog, zatim dodelite programu foldere iz kojih želite da delite fajlove sa drugim iMesh korisnicima i to je to, spremni ste za besplatan download muzike i video klipova.

Stalno rastuća zajednica miliona registrovanih korisnika obezbeđuje brzo pronalaženje i preuzimanje praktično bilo kog tipa fajla dostupnog na P2P mreži. Jako bitna stvar je činjenica da se preuzimanje muzike na ovaj način ne smatra piraterijom, jer je iMesh mreža odobrena i podržana od strane ključnih igrača u svetskoj muzičkoj industriji.

iMeshJoš jedna jako bitna mogućnost koju iMesh pruža je komunikacija među korisnicima po sistemu društvene mreže MySpace. To znači da imate svoj profil, na koji dodajete podatke o sebi koje želite, svoje slike i muziku koju slušate.

Imate i listu prijatelja, na koju dodajete ljude po želji. Sa prijateljima sa liste možete da chatujete i razmenjujete fajlove kada su online. Možete ostavljati komentare na slikama vaših iMesh prijatelja, kao i na njihovim profilima. Slično kao na MySpace-u, kada kliknete na Home dugme u iMesh-u, otvara vam se vaš ZID (wall), na kome se vide sve nedavne aktivnosti vaših prijatelja. Status poruke, pesme koje su slušali, komentari na svoje slike i slike drugih itd.

iMesh je jedna kompletna društvena mreža, koja omogućava svojim korisnicma da međusobno razmenjuju muzičke i video fajlove. Preuzmite iMesh na svoj računar sa linka ispod i napištite nam svoje mišljene i iskustva sa ovim programom u komentarima.

Preuzmite iMesh na svoj računar

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (29 ocena, prosečno: 4.45 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

3 komentara

 1. Dragan
  November 12, 2013 u 20:00 | Link

  Super!

 2. Drazen
  April 15, 2014 u 23:14 | Link

  Zasto ne mogu ni jedan windows program preuzeti na iMac? I kako mogu skidati muziku sa inreneta na primer youtube na iMac?

  Puno pozdrava

 3. Veslinka
  July 3, 2014 u 22:07 | Link

  svidja mi se ovaj program

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*