IObit Uninstaller

Objavljeno October 17, 2015 – 08:07 u kategoriji: Razno, Sistemski programi
 

IObit Uninstaller

IObit Uninstaller je besplatan program za deinstaliranje i kompletno uklanjanje neželjenih toolbarova, pluginova i programa sa računara.

Njegova prednost je što omogućava brzo pronalaženja softvera putem Search opcije, zatim istovremeno deinstaliranje više programa i kompletno čišćenje njihovih zaostalih fajlova i registarskih ključeva.

Prilikom pokretanja, IObit Uninstaller izlistaće vam sve programe koje trenutno imate instalirano na računaru zajedno sa informacijama o njihovih proizvođačima, verzijama, veličini i datumima instaliranja. U desnom panelu programa možete da pronađete i odgovarajuće filtere, kojim će vam se sortirati skoro korišćeni, veliki ili retko korišćeni programi.

Pored standardnog načina brisanja softvera, na raspolaganju vam je opcija Force Unnistall, gde je potrebno samo da unesete putanju programa i svi unosi u registar i fajlovi vezani za taj program biće izbrisani.

Sekcija Win Manager vam omogućava da upravljate tj. onemogućite ili potpuno obrišete programe koji se podižu zajedno sa operativnim sistemom, da prekinete procese koji se obavljaju u pozadini vašeg računara, kao i da pregledate Windows updejtove.

Još neki od korisnih alata u okviru ovog programa su: File Shredder za trajno brisanje fajlova i foldera sa računara, Task Scheduler za zakazivanje određenih procesa itd.

IObit Uninstaller sa poslednjim verzijom doneo je sa sobom i pojedina poboljšanja. Sada se zbog jednostavnosti i brzine nalazi među boljim programima za deinstalaranje nepoželjnih programa sa računara.

Vodite računa da prilikom instalacije IObit Uninstaller tj. u prvom koraku de-čekirate opciju “Install Advanced SystemCare” ukoliko ne želite da se i ovaj softver nađe na vašem računaru.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija IObit Uninstaller koja zahteva prethodnu instalaciju, da preuzmete njegovu portabilnu verziju kliknite OVDE.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 3.86 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*