IP Address and Domain Information

Objavljeno October 20, 2015 – 17:53 u kategoriji: Programi za pregledanje Interneta, Razno
 

IP Address and Domain Information

IP Address and Domain Information je besplatan alat koji vam omogućava da saznate detaljne informacije o bilo kom sajtu.

Naime, ova ekstenzija pruža IPV4 i IPV6 informacije, podatke o lokaciji, hostingu i internet provajderu trenutno otvorenog sajta u Google Chrome, Opera, Safari ili Mozila browseru. Takođe, uključuje podatke i o vašoj mreži i javnoj IP adresi.

Prilikom prikupljanja informacija, ekstenzija proverava i rangiranje sajta po različitim kriterijumima, kao što su: Alexa, Google PageRank i Quantacast. Zatim, provera Whois i DMOZ bazu, kao i mnoge druge baze koje na primer sadrže podatke o WOT reputaciji itd.

Nakon preuzimanja, IP Address and Domain Information se smešta u toolbar-u u nekom od navedenog browser-a. Prilikom otvaranja bilo koje stranice i klikom na njegovu ikonicu prikazuju vam se svi podaci na jednom mestu.

IP Address and Domain Information predstavlja mali alat koji itekako može da bude koristan i da uštedi dosta vremena. Svim korisnicima koji se bave online istraživanjem, održavanjem i optimizacijom sajtova preporučujemo da ga isprobaju.

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija IP Address and Domain Information za Google Chrome browser, da preuzmete verziju za Firefox, Safari ili Operu kliknite OVDE.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*