KMPlayer

Objavljeno April 28, 2013 – 19:04 u kategoriji: mp3 i Muzički programi, Video
 

KMPlayer

KMPlayer je besplatan(all in one) media plejer, koji pušta razne formate kao što su: VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, QuickTime.

Listu mogućnosti i svih audio/video formata koje podržava KMPlayer-a možete pogledati OVDE.

KMPlayer se izdvaja od ostalih video plejera sa svojim mogućnostima da: pušta nekompletne/oštećene AVI fajlove, pušta zaključane audio/video fajlove tokom preuzimanja ili deljenja, pušta zapakovane audio fajlove (zip, rar) i tako dalje.

KMPlayer podržava širok spektar prevoda(subtitlova) i omogućava snimanje audio, video i snimanje ekrana na mnogo načina. Plejer podržava interne i eksterne audio/video filtere sa potpuno kontrolisanim radnim okruženjem, bez petljanja sa DirectShow sistemom.

Tokom reprodukcije, u plejeru možete podesiti razne audio i video efekte, kontrolisati brzinu reprodukcije i jačinu zvuka, izabrati delove videa kao omiljene, uraditi replay do tačke A do tačke B, menjati podešavanja tastera interfejsa za daljinksu kontrolu, uključujući i overlay screen kontrole, promeniti skin dinamički u zavisnosti od vrste fajla koji se pušta i još mnogo toga.

KMPlayer je potpuno prilagodljiv zahvaljujući širokom izboru skinova i šema boja, a opcije podešavanja su prilično obimne. Korisnički interfejs je jako jednostavan i dosta podseća na Windows Media Player, tako da će se svi Windows korinici sa lakoćom snaći.

Da rezimiramo: KMPlayer je odličan besplatan audio/video plejer, sa velikim brojem podržanih formata i naprednim opcijama za reprodukciju, a sve to zapakavano u jednostavan korisnički interfejs. Dakle, ovaj plejer ima sve naše proporuke, probajte ga.

Sistemska zahtevnost:

Windows 2000/XP/Vista (32bit)/Windows 7 (32bit)

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 4.86 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*