Lastpass

Objavljeno April 5, 2016 – 11:56 u kategoriji: Android, Internet programi, Sigurnosni programi
 

Lastpass

Lastpass je besplatan program za upravljanje šiframa sa udaljenog servera.

Naime, ovaj program vam omogućava da sačuvate sve vaše naloge sa pristupnim lozinkama na Lastpass serveru, u AES-256 enkriptovanoj bazi podataka koja će biti zaključana vašom glavnom “Master“ lozinkom i kojoj ćete moći putem interneta da pristupite sa bilo kog uređaja i u bilo kom trenutku.

On predstavlja takozvani Password Manager koji je u vidu programa dostupan za Windows, Mac OS i Linux operativne sisteme, u vidu aplikacije za IOS i Android uređaje, i u vidu ekstenziju za Google Chrome, Mozilla, Safari, Internet Explorer i Opera browser.

Pored naloga sa pristupnim lozinkama, Lastpass vam omogućava da sačuvate i druge bitne informacije i podsetnike, kao na primer brojeve i šifre bankovnih računa, brojeve osiguranja, lične karte, pasoša i sličnih dokumenata, kao i da navedene informacije na siguran način podelite sa drugim osobama.

Još nekih od alata koji povećavaju funkcionalnost ovog programa su: Autologin za automatsko logovanje na različitim sajtovima, Autofil za automatski popunjavanje različitih formulara sa vašim informacijama, Password Generator za kreiranje jakih šifri itd.

Lastpass predstavlja moćan Password Manager koji vam omogućava da na jednostavan i siguran način sačuvate svoje pristupne i druge bitne podatke na udaljenom serveru. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS X, Linux, Android

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 4.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Jedan komentar

  1. Radonja
    October 27, 2016 u 16:01 | Link

    Zdravo, da li to znaci da pamti sve naloge i pasvorde koji se sa mog racunara unesu?

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*