Let’s Make Music

Objavljeno July 27, 2017 – 15:41 u kategoriji: mp3 i Muzički programi
 

LMMS LogoLMMS – Let’s make music je besplatan više platformski program za pravljenje muzike. Za razliku od ostalih programa, LMMS nudi ceo paket sa MIDI Klavijaturom, modernim korisničkim interfejsom i velikim brojem različitih opcija za pravljenje muzike po bilo kom ukusu.

Uz pomoć Let’s make music programa korisnik može na svom računaru da proizvodi muziku tako što ima opcije da stvara razne melodije i ritmove, sintezuje i meša zvukve, i na kraju da uređuje sve spremne melodije.

Let’s make music sadrži veliki asortiman različitih plugin-a za instrumente i zvučne efekte, takođe sadrži VST i SoundFont podršku.

LMMS Prikaz Rada u Programu

Let’s make music olakšava pravljenje većih pesama uz pomoć interfejsa koji je lak za korišćenje i koji omogućava bilo kakve izmene ritma, uređivanje ostalih melodija, ali takođe može da uredi više muzičkih slojeva za različite efekte.

Let’s make music je odličan besplatan program za pravljenje muzike, ali kao i kod nekih profesionalnijih programa ove namene, malo je teže za nove korisnike da sami krenu u proces stvaranja, potrebno imati neko predznanje iz oblasti pravljenja muzike kako bi na pravi način iskorstili sve mogućnosti ovog programa.

Sistemska Zahtevnost:

Windows 7 / 8 / 10 / Mac / Linux

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 3.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*