LightBulb

Objavljeno April 2, 2017 – 10:54 u kategoriji: Programi za Desktop, Razno
 
  • SumoMe

LightBulb

LightBulb je besplatan program za automatsko redukovanje zračenja monitora, u cilju smanjenja naprezanje očiju korisnika.

U pitanju je lagan, open source alat koji nudi mogućnost da se umesto menjanje osvetljenja monitora, podešava gama na osnovu doba dana, smanjuje temperature boja na osnovu zalaska sunca. Predstavlja odličan izbor za sve korisnike, čak i za gejmere zahvaljujući dostupnom režimu celog ekrana.

LightBulb, po difoltu, vreme izlaska i zalaska sunca automatski podešava na osnovu lokacije, koja se određuje pomoću Geolocation API. Ostavlja mogućnost i za ručno da podešavate svih parametara u okviru njegovog interfejsa.

Nakon instalacije, programu se pristupa iz System Tray-a, tako da ukoliko želite da prilagodite postavke ili onemogućiti njegovu funkcionalnost za određeno vreme to možete učiniti na veoma brz i jednostavan način.

Među brojnim programe ove namene, LightBulb se po našem mišljena izdvaja sa uravnoteženim skupom funkcija upakovanim u malom, user-friendly paketu. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*