Malwarebytes Anti-Exploit

Objavljeno June 22, 2014 – 16:06 u kategoriji: Sigurnosni programi, Sistemski programi
 

Malwarebytes Anti-Exploit

Malwarebytes Anti-Exploit je besplatan program koji vam omogućava da se zaštitite od sigurnosnih propusta koji postoje u browserima i Javi. A plaćena verzija ovog programa nudi zaštitu i za Microsft Office-u i PDF čitače.

Ovo je totalno revolucinaran proizvod na IT security tržištu, a razlog za to je što ne nudi reševanje problema kada oni već nastanu, već ih sprečava da nastanu. U Malwarebytes Anti-Exploit-u je primenjena ona narodna “bolje sprečiti, nego lečiti” i program funkcioniše do slovce po tom principu.

Da biste bolje shvatili kako program funkcioniše, prvo morate da razumete šta je to exploit.

Programi koje svakodnevno koristimo na računaru sadrža milione linija programskog koda, hakeri pronalaze ranjivosti i nedostatke u tom kodu i onda koriste te mane da vam pomoću programa koji su inače ok, ubace u računar viruse i razne druge maliciozne programe. To je ukratko exploit, pronalaženje ranjivosti u softveru i zloupotreba tih ranjivosti za ilegalne radnje.

Malwarebytes Anti-Exploit stavlja tri sigurnosna sloja oko vaših programa i na taj način sprečava exploit-e da izvrše maliciozni kod na vašem računaru. Nije Anti-Virus, ali je kompatabilan i bez problema radi sa većinom anti virus programa. Malwarebytes Anti-Exploit je mali, specijalizovan štit, dizajniran da vas zaštiti od jednog od najopasnijeg oblika malicioznih napada.

Pogledajte video kako Malwarebytes Anti-Exploit radi u praksi:

Bilo da ste profesionalni korisnik ili računar koristite za razonodu, Malwarebytes Anti-Exploit je jednostavno must have za svakog Windows korisnika, pogotovu za one koji koriste starije verzije Windows-a.

Sistemska zahtevnost:

Windows 7, Windows 2003, Windows 8 i 8.1, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2008
(sve navedene vezrzije Windows-a u 32-bit ili 64-bit varijanti)

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 3.67 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*