MediaInfoXP

Objavljeno March 26, 2017 – 12:36 u kategoriji: Razno, Video
 

MediaInfoXP

MediaInfoXP je besplatan program, otvorenog koda, za pregled tehničkih informacija o multimedijalnim fajlovima.

Sa jednostavnim korisničkim interfejsom i brzom obradom zahteva, MediaInfoXP predstavlja efikasan alat koji vam omogućava da vidite sve detaljne informacije o vašim audio i video fajlovima.

Kada je reč o audio fajlu, samo neki od podataka koji su uključeni su ID, format verzije i profila, režim, kodek, trajanje, brzine, kanal, uzrokovanja, režim kompresije i slično, dok kod video fajlova: ID, format ekrana, frame rate, brzine, prostor boja, opseg i dubina boja, tip skeniranja, redosled skeniranje, stream size i još mnogo toga.

Da bi ste videli potrebne informacije, sve što je potrebno da uradite jeste da drag&drop metodom prevučete željene fajlove u glavni panel ovog programa. Program podržava i učitavanje više fajlove istovremeno, tako da možete da ih upoređujete veoma lako. Takođe, podržava snimanje svih informacija u TXT formatu.

Sve u svemu, MediaInfoXP je efikasan i jednostavan alat koja vam nudi detaljne informacije o multimedijalnim fajlovima u tren oka, ništa manje ili više od toga. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*