Mendeley

Objavljeno November 6, 2016 – 14:24 u kategoriji: Android, Edukacioni programi
 

Mendeley

Mendeley je besplatan program za generisanje, čuvanje, upravljanje referenci i PDF dokumenata. Podržan na Windows, Linux, Android i IOS uređajima.

Predstavlja takozvani Reference Manager (RM) i akademsku društvenu mrežu, pomoću koje korisnici mogu jednostavno da organizuju svoje radove, automatski generišu bibliografiju, budu u toku sa najnovijim istraživanjima i jednostavno uspostave saradnju sa svojim kolegama.

Kako bi mu pristupili, sve što je potrebno da uradite jeste da instalirate Mendeley program na svoj računar, ili aplikaciju na mobilnom telefonu, i registrujete se pomoću besplatnog naloga, koji vam daje 2GB slobodnog prostora i pristup povelikoj biblioteci uređenoj prema vašim potrebama.

Neka dalje objašnjenja za upotrebu ovog programa bi bila sasvim suvišna, jer mogućnosti koji on nudi su zaista mnogobrojne, a i proširive pomoću raznih pluginova (MS Word, OpenOffice, LibreOffice itd.)

Sama činjenica da Mendeley broji preko 3 miliona korisnika koji su kreirali biblioteku od preko 350 miliona dokumenata, govori vam koliko je ovaj projekat ozbiljan. Tako da, toplo vam preporučujemo da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Linux, Android, iOS

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*