MP3 Cutter

Objavljeno February 24, 2011 – 18:44 u kategoriji: mp3 i Muzički programi
 

Mp3 Cutter

Koliko puta ste poželeli da vam telefon zvoni melodijom koju ste upravo čuli na radiju a zatim ste morali da kopate po internetu za isečak refrena te pesme i gubili vreme u procesu? MP3 Cutter je prava stvar za vas, jednostavan besplatan, a radi baš ono što vam treba.

Programčić može isecati delove bilo koje dužine i od bilo kog mesta iz željene pesme. Ovi delovi mogu se koristiti kao melodije za zvono vašeg telefona kao i za neke druge stvari. Ako MP3 fajl zauzima previše mesta, takođe se može podeliti na dva dela.

Program prikazuje početnu i završnu tačku fajla po izboru korisnika, koji takođe u realnom vremenu možete preslušati. Zatim, možete menjati nivo glasnoće (volume level) isečenog fajla, a ni podrška za ID3 tagove nije izostala. Poslednja verzija programa, podržana je od strane mnogih popularnih softvera kao što je npr iTunes.

Preporučujemo ga svima koji na brz i jednostavan način žele da “skrate” svoju omiljenu melodiju za svoje mobilne telefone i onima koji na brz način namenski žele da “secnu” neku numeru.

Sistemska zahtevnost:
Windows 2000/XP/Vista/Win 7

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (10 ocena, prosečno: 4.10 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*