MuseScore

Objavljeno June 21, 2016 – 11:59 u kategoriji: Android, mp3 i Muzički programi
 

MuseScore

MuseScore je besplatan program za komponovanje muzike na računaru.

Ovaj program vam omogućava da jednostavnim prevlačenjem muzičkih elemenata (poput ključa, nota itd.) jednostavno kreirate svoju kompoziciju na računaru, preslišavate i pregledate tuđe kompozicije, uređujete ih i slično.

Neke od karakteristika ovog programa su: Sadrži solidnu biblioteku instrumenata (drvene i limene duvaljke, udaraljke, klavijature i žične instrumente); Podržava PDF, PNG ili nekoliko audio formata; Omogućava unos nota preko tastature, miša i MIDI klavijature; Poseduje intuitivan korisnički interfejs; Otvoren je koda; Licenciran je od strane GPL-a.

Postoji mogućnost dodavanja i razvoja različitih plug-inova, kojim možete da proširite mogućnosti MuseScorea. Neki od njih su već uključeni u instalaciju, a neke od njih se nalaze na njihovom zvaničnom sajtu (www.musescore.com), odakle možete da ih preuzmete potpuno besplatno.

Za kraj možemo reći da MuseScore predstavlja odličnu alternativu plaćenim programima ove namene,  i da ga  možete pronaći i u vidu aplikacije za Android i IOS mobilne uređaje. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS X, Android

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4.50 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*