NetSpot

Objavljeno June 26, 2017 – 20:15 u kategoriji: Mrežni programi
 

NetSpot Prikaz Programa

NetSpot je besplatan program za identifikovanje i profesionalnu konfiguraciju bežičnog Interneta (wireless-a ili Wi-Fi). NetSpot ima dva glavna režima rada: Discovery i Survey. Ovaj program može da identifikuje izvore raznih problema koji nastaju kod bežičnog interneta kao što su slab signal, spor internet, takozvane mrtve zone (lokacije gde nema pristupa internetu) i mnoge druge. Ali osim što identifikuje probleme, ovaj program nudi i razna rešenja za sve navedene probleme.

NetSpot je podeljen na 4 različite verzije, 2 za Windows operativni sistem i 2 za Mac operativni sistem. NetSpot jeste besplatan program ali takođe ima i plaćene verzije za Windows i za Mac operativne sisteme koje dodaju korisne stvari programu ali nisu neophodne za osnovne operacije u programu.

NetSpot ima veoma korisnu opciju crtanja plana stana, kuće ili kancelarije za što bolju distribuciju signala signala bežičnog interneta. Sa ovom alatkom jednostavno je napraviti idealnu mrežu za bežični internet na željenoj lokaciji sa odličnim pokrićem.

NetSpot takođe nudi preporuke za postavljanje adaptera za bežični internet kako ne bi došlo do rupa u internet pokriću nacrtane lokacije. NetSpot računa kvalitet vašeg interneta i rutera kod postavljanja tako da dobijeni rezultati budu što precizniji.

NetSpot Prikaz Detalja Mreze

NetSpot nudi napredan skener za sve bežične mreže sa dosta detalja koji pomažu korisniku da konfigurise svoju mrežu ukoliko je spora ili je bežični signal slab. NetSpot je jedini besplatni program za Windows operativni sistem koji nudi ovakav paket opcija za konfiguraciju bežičnog interneta.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*