ObjectDock

Objavljeno July 1, 2011 – 15:17 u kategoriji: Programi za Desktop, Razno
 

ObjectDock

Ako ste ljubitelj Mac OS interfejsa, a koristite Windows, ObjectDock će vam omogućiti da uživate u Mac OS interfejsu na vašoj Windows mašini. Po instalaciji, ObjectDock dodaje animirani, Mac OS inspirisan bar na vaš desktop koji vam omogućava lak pristup prečicama koje koristite, a takođe može zameniti i Windows-ov taskbar ako vam se tako više dopadne.

ObjectDock se intalira veoma lako, brzo i ekstremno je jednostavan za podešavanje. Jednostavan meni vam omogućava da izaberete koliko objekata će biti prikazano na baru, gde će biti pozicionirani i da li želite zum ili ne. Takođe možete podesiti veličinu, stil i boju kao i omogućiti autohide (autosakrivanje) ili always on top (uvek vidljiv).

Besplatna verzija ovog programa uključuje različite “docklets” (Stardock-ov naziv za widget-e) koji omogućuju prikaz vremenske prognoze i raznih drugih korisnih info. Za još više opcija postoji mogućnost upgrade-a na Plus verziju koja košta 20 dolara.

Besplatna verzija je nama bila dovoljna i veoma korisna, za sve ljubitelje Mac OS interfejsa, ova aplikacija je jednostavno “must have”. 😉

Sistemska zahtevnost:
Windows XP/Vista/Win7

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 4.43 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*