OneTab

Objavljeno July 28, 2015 – 12:45 u kategoriji: Programi za pregledanje Interneta, Razno
 

OneTab

Ubzajte značajno Chrome ili Firefox bukvalno jednim klikom.

Prilikom surfovanja internetom, često se nalazimo u situaciji da u našem browser-u bude otvoren veliki broj tabova (stranica). Iako će nam te stranice u nekom trenutku biti potrebne, ostavljanje njihove sporedne aktivacije dovodi do značajnog usporavanja browser-a i dalje pretrage. Sa druge strane, njihovo zatvaranje pa ponovno pretraživanje ili čuvanje u bookmarku, ukoliko nam u budućnosti neće trebati, uopšte nije praktično. Efikasno rešenje za navedenu situaciju predstavlja OneTab.

OneTab je besplatan alat za Google Chrome i Firefox browser koji vam omogućava da jednim klikom na njegovu ikonicu sve otvorene tabove pretvorite u jedan tab.

Naime, njegovom aktivacijom formira se tab sa listom koja se sadrži url adrese i nazive svih prethodno otvorenih stranica. Ovim sažimanjem on čuva resurse vašeg sistema i omogućava dalje normalno funkcionisanje browser-a.

Da bi ste pristupili nekoj stranici iz formirane liste potrebno je samo da kliknete na nju i ona će ponovo  biti aktivirana. Ukoliko želete da sve vratite u prvobitno stanje tu je opcija restore all.

OneTab vam nudi mogućnost da kreiranu listu imenujete, zaključate, kompletno zatvorite, eksportujete, kao i da je podelite sa drugim računarom.

OneTab je zaista odličan dodatak za Google Chrome i Firefox browser. Svim korisnicima toplo preporučujemo da ga isprobaju.

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija OneTab za Google Chrome browser, da preuzmete verziju za Firefox kliknite OVDE.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*