OpenShot Video Editor

Objavljeno November 17, 2016 – 21:37 u kategoriji: Video
 

OpenShot Video Editor

OpenShot Video Editor je besplatan program, otvorenog koda, za nelinearnu video montažu i obradu video fajlova. Podržan na Windows, Mac OS i Linux operativnim sistemima.

Program dolazi u elegantnom i modernom GUI okruženju, u okviru kojeg se kombinacijom različitih video i audio fajlova, fotografija, tranzicionih i specijalnih efekata mogu kreirati i uređivati soptveni filmovi.

OpenShot Video Editor sadrži veliki broj predefinisanih šablona koji po automatizmu menjaju radno okruženje, bilo da se radi o HD formatima, poput Apple TV, Blu-Ray, YouTube-HD i Vimeo-HD, ili o nekim drugim.

Na izlazu, ovaj editor podržava različite profile (YouTube, Flickr, Metacafe, Vimeo itd.) i video formate, poput AVI, FLV, MOV, MP4, OGG, MPEG, FLV itd. Nudi mogućnost i dodatnog prilagođavanja u smislu rezolucije, broja sličica u sekundi, kvaliteta snimka i slično.

OpenShot Video Editor je jednostavan ali opet dovoljno moćan program za efikasnu obradu video fajlova, koji se može koristiti kako u amaterske tako i u profesionalne svrhe. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Linux, Mac OS

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 3.71 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Jedan komentar

  1. Zoran
    November 19, 2016 u 17:12 | Link

    Ukoliko imate 32-bitnu verziju bilo kog windowsa, nemojte ni da kliknete na link, jer neće uspeti. Ovaj program neće da funkcioniše na 32-bitnom windowsu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*