Opera Neon

Objavljeno February 15, 2017 – 12:12 u kategoriji: Programi za pregledanje Interneta
 

Opera Neon

Softverska kompanija poznata po vodećem web browseru Opera iznela je novi konceptualni program za pregled interneta pod nazivom Neon, koji sa sobom donosi potpuno drugačije upravljačko okruženje i funkcionalnost internet pregledača (browsera) u odnosu na prethodno viđeno.

Sa okruglim ikonicama tj. prečicama ka omiljenim i često posećenim sajtovima smeštenim u središnjem panelu programa, iznad kojih se nalazi i search linija, sa sidebar tasterima za otvaranje novih stranica, za pokretanja ugrađenog video plejera, Crop to Snap funkcije za snimanje sadržaja ekrana, download managera, Opera na svom putu da napravi nešto potpuno novo na polju internet pregledača (browsera), po našem mišljenu, veoma dobro napreduje.

Opcije koje još nudi ovaj browser su zaista mnogobrojne, ali one koje su još itekako vredne pomena su za aktiviranje Split-Screen moda za jednostavno pregledanje dve web stranice istovremeno, kao i za aktiviranje Opera Task Managera preko kojeg možete da upravljate pojedinim segmentima ovog programa.

Za kraj još samo da napomenemo da iako je u pitanju takozvani konceptualni model, Opera Neon je potpuno funkcionalan internet pregledač (browser) koji se sada može koristiti u svakodnevno radu. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Jedan komentar

  1. Delfin
    February 25, 2017 u 00:34 | Link

    Na Windows XP SP3 ne moze da se instalira. Javlja se greska KERNEL32.dll entry point not found!

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*