Pale Moon

Objavljeno April 9, 2017 – 12:38 u kategoriji: Android, Programi za pregledanje Interneta
 

Pale Moon

Pale Moon je besplatan Internet browser, otvorenog koda, koji je optimizovan za rad na Windows, Linux i Android platformama.

Predstavlja lagan Internet pretraživač koji je potpuno izrađen od sopstvenog, nezavisno razvijenog pokretačkog motora – Goanna engine-a, koji uključuje samo pažljivo odabran skup funkcija radi postizanja ravnoteže između opštih potreba, performansi i tehničkih zahteva na Internetu.

Neke od ključnih karakteristika ovog browsera su: High speed obrada, Kompatibilnost sa većinom postavki Mozzila Firefox browsera, Podrška za Mozzila Firefox ekstenzije, Podrška za izradu sopstvenih skinova, Minimalna potrošnja sistemskih resursa, Prilagodljiv interfejs, Bezbednosni moduli, Brojne postavke, Povećana stabilnost, Optimizacija sa novijim procesorima i slično.

Dostupan je u standardnom i portabilnom izdanju, gde upotreba programa ne zahteva prethodnu instalaciju već samo pokretanje izvršnog .exe fajla.

Sve u svemu, Pale Moon predstavlja brz i stabilan Internet browser koji zahteva minimalne sistemske resurse. Ukoliko ste u potrazi u softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Linux, Android

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*