PanicButton

Objavljeno June 30, 2015 – 11:08 u kategoriji: Internet programi, Programi za pregledanje Interneta, Razno
 

PanicButton

PanicButton je besplatan alat koji vam omogućava da brzo sakrijete sve otvorene tabove (stranice) u Google Chrome browser-u, samo jednim klikom.

Ukoliko se često nalazite u situaciji da vaše surfovanje ne treba da bude zapaženo od strane drugih iz određenih razloga (na primer ako surfujete na poslu), onda je ovo pravo rešenje za vas.

Nakon preuzimanja, PanicButton možete naći u toolbar-u Google Chrome browser-a. Desnim klikom na njegovu ikonicu možete da izvršite razna podešavanja tj. možete da omogućite i odredite prečicu na tastaturi koja će biti potrebna za njegovu aktivaciju i da postavite lozinku. Postoji i mogućnost određivanja sigurne stranice, koja će ostati otvorena prilikom procesa sakrivanja drugih.

Kada aktivirate PanicButton, sve stranice će automatski biti sakrivene a ukupan broj će vam biti prikazan na njegovoj ikonici. Deaktivacijom se vraćate u prvobitno stanje.

PanicButton je mali dodatak za Google Chrome browser, koji vam itekako može biti od koristi u nezgodnim situacijama. Umesto da počnete da klikćete na sve strane kako bi zatvorili tabove i time izazovete nečiju sumnju od sada sakrivanje možete da uradite na vrlo brz i suptilan način. Preporučujemo vam da isprobate.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 4.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*