PDFescape

Objavljeno February 21, 2016 – 14:52 u kategoriji: Poslovni programi
 

PDFescape

PDFescape je besplatan program za pregledanje, menjanje i kreiranje PDF dokumenata, zasnovan na online platformi.

Ovaj PDF editor vam omogućava da uz pomoć internet konekcije i Google Chrome, Mozilla, Internet Explorer ili Safari browser-a jednostavno kreirate nov PDF dokument ili otvorite i izmenite postojeći koji skladišten na računaru ili nekoj web adresi. Sve to bez nekog uslovnog registrovanje za dokumente do 10 MB ili 100 stranica.

U okviru svog interfejsa, PDFescape na raspolaganju vam nudi alate za ubacivanje i brisanje teksta, podvlačenje istog, za crtanje po stranici, za dodavanje slika, linkova i svojstvenih poruka, za rotiranje stranica itd.

Njegova upotreba je veoma jednostavna i svedena na svega nekoliko koraka.

Da bi ste uredili neki PDF dokument potrebno je da otvorite stranicu PDFescape.com/open i izaberite opciju “Upload PDF to PDFescape”. Zatim, drag&drop metodom da prevučete PDF dokument koji želite da izmeniti ili da isti selektujte putem opcije “Odaberi datoteku”.Nakon čega će se izabrani dokument uploadovati i sa svojim izmenama možete da započnete. A kada iste izmene budete želeli da sačuvate, to možete učiniti klikom na ikonice Save ili Save & Download koje su smeštene uz levu ivicu ekrana.

Ukoliko vam je potreban alat za brzo i jednostavno editovanje PDF dokumenta, PDFescape je idealno, a potpuno besplatno rešenje za vas. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*