PDFill Free PDF Tools

Objavljeno October 22, 2012 – 21:14 u kategoriji: Poslovni programi
 

PDF

PDFill Free PDF Tools je besplatan program za menjanje i kreiranje PDF fajlova. Ovaj program vam omogućava menjanje, deljenje, spajanje, enkripciju, dešifrovanje, rotiranje, ponovno fromatiranje, dodavanje vodenog žiga, pretvaranje slika u PDF, skeniranje u PDF itd.

Spajanje dva ili više PDF fajlova u jedan, deljenje ili menjanje redosleda stranica u PDF fajlu i čuvanje u novi fajl, zaštita PDF dokumenta šifrom ili dešifrovanje već zaštićenog fajla sa 40-to ili 128-bitnom enkripcijom, rotiranje stranica za 90, 180 i 270 stepeni, kropovanje strane da joj se izmeni izgled za štampu ili pregled, podešavajući samo margine.

Stavite više stranica u jednu stranu kako biste uštedeli papir i toner za štampanje. Dodajte sa lakoćom Header i Footer da u PDF dokument uključite podatke, kao što su datum, vreme, brojevi stranica ili naslov dokumenta.

Dodajte vodeni žig u vaša PDF dokumenta koristeći formatirani tekst ili koristeći sliku (BMP, JPG, GIF, PNG, TIFF i VMF). Konvertujte slike (BMP, JPG, GIF, PNG, TIFF i VMF) u PDF fajlove sa opcijama da podešavate izgled dokumenta. Konvertujte PDF stranice u slike (gif, jpg, bmp i TIFF) sa mogućnošću da podešavate izlaznu rezoluciju. Obrišite ili izlistajte forme unutar PDF fajla. Skenirajte bilo šta i pretvorite to u PDF fajl ili u slike (PNG, JPG, BMP , TIF i GIF).

PDFill Free PDF Tools radi i pod 32 i pod 64 bit verzijama Windows-a. Naša jedina zamerka na ovaj sjajni PDF alat, je po malo komplikovan korisnički interfejs. Međutim, s obzirom na bogatstvo opcija i sve mogućnosti, ne možemo reći da je interfejs loš. Treba će vam malo vremena da se naviknete ali brzo će te “ući u štos”.

Zajedno sa ovim programom, evo liste potpuno besplatnih alata koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za rad sa PDF dokumentima:

  • Foxit Reader – najbolji i najbrži besplatan program za pregled PDF dokumenata
  • PrimoPDF – najbolji besplatan program za kreiranje PDF dokumenata
  • PDFill Free PDF Tools – najbolji besplatan program za izmene na već postojećim PDF dokumentima

Ako vam je potrebno da pretvarate PDF fajlove u Word dokumenta, to možete uraditi besplatno i online na linku: pdfonline.com/pdf-to-word-converter

Sistemska zahtevnost:

Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Jedan komentar

  1. Zoran
    September 29, 2013 u 09:50 | Link

    Lep, pouzdan i koristan program.

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*