Planner 5D

Objavljeno May 18, 2017 – 14:15 u kategoriji: Dizajn enterijera
 

Planner5D Prikaz Menija

Planner 5D je besplatan program za dizajn enterijera, veoma lak za korišćenje. Pomoću njega mogu da se naprave realistični enterijeri i eksterijeri kuća u 2D i 3D formatu. Program je besplatan, ali nudi opciju da se plati za više modela raznih elemenata za postavljanje, što omogućava da kuća izgleda što vise realistično. Ali to nije obavezno, ako vam ne trebaju ti dodaci, možete da koristite Planner 5D potpuno besplatno.

Korišćenje programa zahteva da kreirate korisnički nalog, a postoji i opcija prijavljivanja preko neke društvene mreže. Rad u program je tako koncipiran da svako može da ga koristi, primera radi, pravljenje soba se ne radi dodavanjem zida po zida već dodavanjem gotovih soba različirih veličina i dimenzija.

Planner5D Prikaz 2D

Nakon dodavanja sobe, korisnik ima potpunu kontrolu da izbriše i dodaje tačke koje mogu da služe kao ugao, ili čak ceo zid je moguće obrisati. Kod dodavanja novih soba program ih automatski nazove (Living room) ali postoji opcija da se izabere bilo koje drugo ime.

Planner5D Prikaz 3D

Takođe, moguće je pravljenje više spratova. A jedini način da se napravi iskrivljeni zid jeste uz pomoć tačaka koje se stavljaju na zid, pa je onda sa većim brojem tačaka moguće napraviti krivinu. Jedna od jako dobrih opcija jeste da je moguće ubacivanje svakakvog nameštaja I ostalih kućnih aparata da napravljena kuća izgleda što realističnije.

Planner 5D je besplatan program za dizajn enterijera i pored opcija da se kupuju dodaci. Program može biti koristan za svakog korisnika koji želi da da dizajnira kuću, stan ili da uredi bilo kakvu vrstu unutrašnjeg prostora.

Sistemska zahtevnost:

Windows 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*