Psiphon

Objavljeno June 15, 2017 – 13:56 u kategoriji: Android, Mrežni programi
 

Psiphon Prikaz Glavne Strane

Psiphon je besplatna i veoma moćna aplikacija otvorenog koda za izbegavanje internet cenzure. Psiphon koristi kombinaciju VPN, SSH i HTTP Proxy sigurnosnih komunikacija i takozvane “obfuscation“ tehnologije, tj. modifikofikacije koda za zaobilaženje svih vrsta internet filtera.

Kompanija Psiphon Inc. koja je napravila Psiphon aplikaciju drži nekoliko servera gde klijenti mogu da se povežu preko VPN ili SSH sigurne veze. Psiphon takođe ima i android verziju aplikacije na Google Play Store, za sve korisnike Android operativnog sistema.

Najbolji deo Psiphon sistema jeste činjenica da može da koristi više različitih protokola za komunikaciju tako da ako je jedan protokol blokiran, korisnici mogu da se prebace na drugi protokol kao na primer sa VPN na SSH.

Psiphon ima jako dobar uvod i uputsvo za nove korisnike, kao i veliki broj takozvanih FAQs tj. listu često postavljenih pitanja koja pomaže svim korisnicima. Psiphon je dizajniran da omogući pristup korisniku ali ne i da pruža sigurnost i ne treba se koristiti kao sigurnosni program.

Psiphon Prikaz Izbora Jezika

Psiphon ne traži od korisnika prijavu i nikakve privatne podatke, sve što je potrebno jeste da korisnik skine aplikaciju sa vebsajta i počne da je koristi. Psiphon sakriva korisnikovu aktivnost na internetu od ISP tj. internet provajdera, takođe veza između Psiphon servera i korisnika je zaštićena ali ne omogućava korisniku anonimnost.

Psiphon je potpuno besplatna aplikacija otvorenog koda za zaobilaženje cenzure na Internetu, ali imajte na umu da nije predviđena da obezbeđuje potpunu online anonimnost. Ako vam je potrebna potpuna online anonimnost, preporučujemo da koristite Tor browser.

Sistemska Zahtevnost:

Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4.50 od 5)
Loading...
  Ključne reči: , , , ,

Prijavite se da besplatno dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami.org na email.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod:

Pratite naše opise programa preko RSS-a

Jedan komentar

  1. dada
    January 29, 2020 u 21:15 | Link

    Toliko malo se zna ili niko ne koristi ovaj program!
    Koristim ga na Mobilnom Android telefonu vec godinu dana, preko telenor prepaid Kartice i prezadovoljna sam. Tako sto uplatim mesecno 100 din za aplikaciju ili FB ili Viber, ostalo mi ne radi. Znaci za 100 din ceo mesec free interneta.Imam uvek internet i sve. E sad, Preko Mob.pristupne tacke, prenosa mobilnog na Racunar-PC , uz pomoc hvataca signala wifi modema, i instalacije Psihon na Windows 10 OS uspela sam da prebacim internet na Komp. Radi odlicno. Da li ce trajati dok mi se potrose MB na mobilnom videcu. U svakom slucaju radi i na PC i na Mobilnom,
    Srdacan pozdrav

Ostavite komentar

Vaša email adresa nikada neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

*
*